Icon

Præsentation af klinikkens ansatte

Nedenfor kan du se de ansatte i klinikken

JACOB FISKER
JACOB FISKERSpeciallæge i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi samt indehaver af Øre-næsehalsklinikken i Bagsværd
Uddannet fra Rigshospitalet, Gentofte Hospital, Køge Sygehus og Hillerød Hospital. Erfaring indenfor endoskopisk næse-bihulekirurgi samt halskirurgi. Arbejdet i alt fem år på Rigshospitalet med sideuddannelse i onkologi (behandling af kræftsygdomme). Tidligere aktiv i forsvarets redningstjeneste, SOS- international og mange års bred erfaring som læge fra lægevagten i Region Sjælland. Startet Øre-næse-halsklinikken i Bagsværd 1. juli 2014 efter opnåelse af speciallægeanerkendelse i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi.
MAJA
MAJASygeplejerske
Maja har arbejdet 10 år på øre-næse-halsambulatoriet på Rigshospitalet som sygeplejerske. Startede Øre-næse-halsklinikken i Bagsværd i 2014 sammen med Jacob Fisker. Har stor erfaring og viden indenfor specialet og arbejdet sammen med Jacob Fisker i over 10 år. Maja deltager løbende i kurser og undervisning i bla. audiologi og deltager i svimmelhedsdiagnostik og behandling i klinikken og foretager desuden undersøgelser for snorken og søvnapnø, allergiudredning, kontroller af dræn og meget andet i klinikken.
Ina
InaLægesekretær
Ina er uddannet lægesekretær og startet i klinikken i januar 2018. Det er oftest Ina som De får i telefonen når De ringer og bestiller tid. Ina har tidligere arbejdet på bl.a. intensivafdelingen på Hvidovre Hospital.
ANDRÉ MIRAN
ANDRÉ MIRANSpeciallæge i anæstesiologi
André er tidligere overlæge på Herlev Hospital og er nu fuldtidsbeskæftiget som privatpraktiserende narkoselæge og driver desuden egen smerteklinik på Roskildevej i Valby. André bedøver både for Øre-næse-halsklinikken i Bagsværd og for en række andre klinikker. Han har opbygget en meget stor ekspertise indenfor bedøvelse af børn og voksne til netop de operationer som foretages i klinikken.

Studenter-medhjælpere

Klinikken har et antal studentermedhjælpere ansat som bl.a. foretager høreprøver og hjælper til i klinikken på operationsdage. Alle studentermedhjælpere er oplært i klinikken og læser til daglig på Københavns Universitet.

CLARA
CLARAMedicinstuderende
Clara læser medicin på Københavns Universitet til daglig og hjælper i klinikken på operationsdage samt ved behov.
CHRISTIAN
CHRISTIANMedicinstuderende
Christian læser medicin på Københavns Universitet til daglig og arbejder som operations-assistent i klinikken på operationsdage.
MATILDE
MATILDEMedicinstuderende
Matilde læser medicin på Københavns Universitet til daglig og hjælper til i klinikken med funktion som klinikassistent.
KAREN JOHANNE
KAREN JOHANNEAudiologopædi-studerende
Karen Johanne læser audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder primært med at foretage høreprøver og som klinikassistent.
MARIA
MARIAAudiologopædi-studerende
Maria læser audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder, primært som vikar, med at foretage høreprøver og som klinikassistent.
MARIANNE
MARIANNEAudiologopædi-studerende
Marianne læser audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder primært med at foretage høreprøver og som klinikassistent .
MIE
MIEAudiologopædi-studerende
Marianne læser audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder primært med at foretage høreprøver og som klinikassistent .
SOFIE
SOFIEAudiologopædi-studerende
Sofie læser audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder primært med at foretage høreprøver og som klinikassistent .
SOFFI
SOFFIAudiologopædi-studerende
Sofie læser audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder primært med at foretage høreprøver og som klinikassistent .